Záloha za uskutečnění předprodeje

Rádi bychom informovali o nových podmínkách využití platformy online nakladatelské služby Pointa. Od 5. června 2023 zavádíme vratnou zálohu za uskutečnění předprodeje. Tato záloha nám umožní pokrýt část fixních nákladů spojených s přípravou předprodejové kampaně v případě, že se nevybere potřebná cílová částka a kniha nevyjde. Pokud bude předprodej úspěšný, celou částku ti samozřejmě vrátíme zpět.

Proč vratnou zálohu zavádíme?

Příprava každého předprodeje vyžaduje mnoho práce a času, a to bez ohledu na to, zda je kampaň nakonec úspěšná. V rámci přípravy ti pomáháme s předprodejovými texty, naceňujeme celý projekt a odměny, připravujeme smlouvy, grafický balíček a sazbu ukázky. Také pořádáme marketingový workshop, poskytujeme ti konzultace ohledně marketingové strategie a pomáháme ti s přípravou marketingových podkladů. Po celou dobu předprodeje a během přípravy kampaně komunikuješ s konkrétním člověkem z Pointy, který ti se vším pomáhá a radí. Na přípravě předprodejové stránky se podílí také několik dalších oddělení Albatros Media a naši externí spolupracovníci.

Co to pro tebe znamená?

Pokud se na Pointě rozhodneš financovat knihu formou crowdfundingu, uhradíš poplatek za přípravu předprodeje ve výši 1 500 Kč + DPH (celkem 1 815 Kč). Tento poplatek je formou vratné zálohy, tudíž ti bude v případě úspěšného předprodeje vrácen zpět v plné výši. Platba zálohy proběhne formou faktury vystavené po podpisu smluv s Pointou v úvodu příprav předprodejové kampaně.

Věříme, že nám tato změna pomůže poskytnout ještě lepší služby a pomoci ti dosáhnout úspěchu v předprodejové kampani a vydání knihy. Máš ohledně zavedení vratné zálohy nějaké dotazy? Neváhej nás kontaktovat na dikyvam@pointa.cz, rádi ti pomůžeme.